Annons

Persson bakom Höllvikens seger

Höllvikens IBF har ryckt upp sig. Under söndagen spelade laget match mot IBF Örebro och vann efter två poäng av Daniel Persson.
Innebandy • Publicerad 3 mars 2019 • Uppdaterad 4 mars 2019
Daniel Persson var en av kreatörerna i Höllviken under söndagen. Arkivbild.
Daniel Persson var en av kreatörerna i Höllviken under söndagen. Arkivbild.Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Bottenmatch i Örebro när Höllviken åkte dit för att ta sig an just IBK Örebro i i Superligan. Seger för Höllviken skulle innebära ytterligare mark mellan dem och motståndarna under strecket.

I den första perioden tog gästerna från Höllviken en klar ledning genom ett hattrick av Pontus Karlson Martell, som vid ett av målen assisterades av Daniel Persson.

Annons

Örebro han vända matchen innan Höllviken kvitterade igen i den sista perioden. Sedan gjorde Daniel Persson 6–5-målet till Höllviken, som tränas av Joon Berggren och även har trelleborgaren Fredrik Sjöstedt i laget.

Ett mål och en assist för Daniel Persson alltså och nu ser det ut som att Höllviken säkrat sin medverkan i SSL även nästa år.

I och med segern säkrade Höllviken sitt kontrakt i SSL över nästa säsong. Nu skiljer 15 poäng mellan Örebro och Höllviken, med bara tre matcher kvar att spela.

Niklas Gyberg IvarssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons