Söderslättssmällen tillbaka för tredje året i rad

Fullträffarna haglade under Söderslättssmällen i helgen när Trelleborgs Sportskytteklubb anordnade sin årliga tävling. Totalt blev det 2 832 innertior. 2 833 om man ska räkna med tävlingen i sig.
Nytt för i år var en storbildsskärm med live-resultat för publiken som kom för att följa skyttarna i Söderslättssmällen.
Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Totalt blev det 105 starter under lördagens och söndagens tävlingar. Det blev totalt 4 200 avlossade skott, varav 2 832 träffade mitt i prick.

Flera Trelleborgare lyckades knipa pallplatser, bland annat i den stående veteranklassen där Cecilia Andersson, Anton Wallentin och André Friman erhöll lagpris efter vinst i kategorin L13.

Trelleborgsklubbens Angelica Christensen kom tvåa i den sittande juniorklassen. Dessutom blev Linda Vorbau och André Friman de två som hade de bästa tioskottsserierna i sittande, respektive stående, skytte.

– Mycket folk på plats i lokalerna under söndagen i form av skyttar, föräldrar och annan publik. Alla som hjälpte till med servering och banvakt gjorde en kanoninsats under dagen och stort tack för hjälpen till alla, skriver Trelleborgs Sportskytteklubb i ett pressmeddelande på sin hemsida.

Läs mer

Sport

Gammal och ung tar sikte mot mitten

Det är en sjukdom vid det här laget. Man kan inte låta bli.

Ledare

Johanna Nylander: Gratis museibesök gynnar bara Stockholm

En av delarna i januariavtalet var att ha kvar den avgiftsfria entrén till landets statliga museer. Oppositionen hade strukit reformen i den budget som klubbades igenom hösten 2018.

Trelleborg

Vd från Trelleborg fifflade med pengar från eget företag

Stoppade hundratusentals kronor från företaget i egen ficka.

Sport

Vindpinat TFF kvitterade mot Landskrona

”Vi är inte nöjda med resultatet”

Sport

En av fyra målvakter kan vara på väg bort

TFF-tränaren: ”Hampus är etta för mig”.

Sport

Trelleborgare uttagen till OS-kval: ”Började gråta”

20-åring debuterar i det svenska handbollslandslaget.