Annons

Tif Vikings värvar från Malmö Redhawks

Tif Vikings fortsätter att förstärka laget inför comebacken i division två. Det senaste tillskottet kommer från Malmö Redhawks J20-lag.
Ishockey • Publicerad 25 juni 2019
Tif Vikings förstärker truppbygget.
Tif Vikings förstärker truppbygget.

Gustav Sternér, som fyllde 20 år i april, är klar för Trelleborgs IF. Backen har tillhört Malmö Redhakws under hela sin karriär. Förra säsongen spelade han 37 matcher för Redhawks J20-lag i Superelitserien.

– Direkt vid första kontakten med klubben fick jag en mycket bra känsla och en längtan efter att vara med på den spännande resan som presenterades. Det känns som att klubben arbetar sunt och rätt där man på lång sikt vill åstadkomma något stort, säger Gustav Sternér, om sitt klubbval till Vikings hemsida.

Annons

Säsongen 2017-18, var han ett kort tag utlånad till Lund Giants, som han gjorde tre matcher för i division två. Han tillhörde även Skånes TV-pucklag 2014-15.

Tif Vikings är nöjda med sitt senaste tillskott.

– Det är verkligen superroligt att ännu en spelare från Malmös J20-Superelit väljer att komma till oss. Gustav tittade vi på en hel del under föregående säsong och vet att det är en hårt jobbande back som har en fin potential. Gustav har bra fart och jobbar hårt över hela banan, skriver klubben på sin hemsida.

Det är den andra spelaren från Redhawks J20-lag som skrivit på för Tif. Tidigare har även en annan Gustav, Walldén, som är målvakt, blivit klar.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons