Tif Vikings värvar vidare

Det är fortfarande långt kvar tills ishockeysäsongen drar igång. Men staben i Tif Vikings vilar inte för det. Under onsdagen presenterade klubben den fjärde värvning på en vecka.
Genrebild.
Foto: Erik Mårtensson

Zammy Pipo heter Vikings senaste nytillskott. Den 22 år gamle forwarden har haft uppehåll från sporten ett år, men spelade senast för Lund Giants under säsongen 2017/2018.

– Jag känner en hel del killar i laget och när hockeysuget nu kommit tillbaka är sammanhållningen något jag värderar högt. Jag har också fått ett starkt intryck av att klubben vill framåt vilket jag gillar, säger spelaren i ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

Enligt spelaren själv är det ett tekniskt tillskott med bra spelsinne som förstärker truppen

– Vi är jätteglada över att Zammy valt att snöra på sig skridskorna för att konkurrera om en producerande roll i laget. Vi i ledarstaben har stenkoll på hans förmågor, styrkor och svagheter då våra vägar korsats förr, meddelar ledarstaben i Vikings i pressmeddelandet.

Sedan tidigare är Gustav Walldén, Victor Riesbeck och Elias Ask klara för klubben. Zammy Pipos moderklubb är IK Pantern.

Läs mer

Sport

Palmstaden tog poäng mot topplaget

”Tycker faktiskt vi är bättre än dem”

Trelleborg

Många kändisar på soloföreställning

Immitatören Anders Mårtensson trollband publiken i Stora Beddinge.

Trelleborg

Deras arbete är en dans på tulpaner

Tulpanodlingen som laddar inför alla hjärtans dag.

Skurup

Sällsynt fågel hittad död – ska till Naturhistoriska riksmuseet

Hökugglan en sällsynt gäst i Skurup.

Nyheter

Bråk: Två utsatta för misshandel på krogen

Strax efter klockan 01 på natten till lördagen larmades polis till restaurangen Tre Lyktor på Flockergatan i centrala Trelleborg.

Trelleborg

Skolkök: Musbajs, smuts och oskyddade livsmedel

Nu ställs krav på en åtgärdsplan.